Back to All Events

Charitativní bazar ve vile

Na zahradním charitativním bazaru se můžete těšit jak na poklady majitelů Winternitzovy vily, tak také na výběr z butiků Kuzmarkt Vintage Shop Prague a Scoro Coco Vintage Shop s pánskou módou. Je pro vás připraveno nepřeberné množství oblečení, starého porcelánu, sklenic, váz, knih, obrazů, nádobí, sošek, elektroniky, domácích potřeb, nářadí nebo třeba fotografií architektury z výstav. Na své si přijdou jak lovci drobných pokladů za 100, 50 i 20 korun, ale i náročnější hosté, kteří si domů budou chtít odnést opravdový kus rodinné historie. Můžete zde najít věci, které nutně potřebujete, nebo které sice nepotřebujete, ale přáli jste si je pořídit a nemohli je nikde objevit. Nebo vás překvapí nečekaná láska na první pohled!

50 % výtěžku z prodeje půjde na podporu Nadace manželů Vlčkových, která připravuje obnovu a provoz dětského hospice na Cibulce. Pokud budete mít zájem, je možné nadaci podpořit i jinou cestou přímo na místě nebo prostřednictvím jejích webových stránek.

Akce se koná od 12 do 18 hodin na zahradě vily. Vstup na venkovní výstavu a bazar je zdarma. Kromě stánků se můžete těšit také na bar s kávou a nápoji. V tento den vám navíc bude jako poděkování za návštěvu zpřístupněna Winternitzova vila a její aktuální interiérová výstava za symbolické vstupné 50 Kč.


Kuzmarkt je vintage módní butik z dlouholetou tradicí na Praze 7. Nabízí vkusné oblečení ze šedesátých let až po současnost, které majitelka s láskou vybírá jak v Čechách, tak všude po světě.

Scoro Coco je vintage shop s pánskou módou založený roku 2013. Výběr oblečení se skládá především z dobových originálů z dvacátých až osmdesátých let minulého století. Obchod se specializuje především na tvídová saka, obleky, vesty, kabáty a doplňky. Dbá na výběr kousků z přírodních materiálů a velký důraz je kladen na kvalitní zpracování. Scoro Coro si oblíbili především muži, kteří dbají o svůj zevnějšek a mají rádi kvalitu a styl.

Earlier Event: May 23
Vernisáž výstavy TOTEM
Later Event: May 26
Výstava –⁠ TOTEM